Uitbreiding en verbouwing Holland Covers!

uitbreiding Holland Covers Zeilmakerij

In 2010 begonnen wij in een loods van 1.200m2 aan de Oude Kerkstraat 14c in Etten-Leur. Wij vonden het toen, als startend bedrijf, een hele uitdaging om die oppervlakte te vullen met orders. Maar het lukte! En door groei was één loods al snel niet meer genoeg. We hadden het geluk dat we op dezelfde locatie telkens uit konden breiden naar een volgende hal. Zo hebben wij nu, eind 2022, bijna 5.000m2 oppervlakte aan productievloer ter beschikking.

En nu is het tijd om te moderniseren. In de kerstvakantie wordt begonnen met fase 1 van de verbouwing. De eerste loods wordt gesloopt en op deze plaats komt begin 2023 een modern nieuw pand met ruimte voor productie en kantoren. Ook krijgt dit pand een verdiepingsvloer waardoor onze productiecapaciteit verder kan groeien. Later zullen ook de andere loodsen worden vernieuwd.

Omdat de loods die nu gesloopt wordt onderdak biedt aan ons kantoor, is het mogelijk dat we tijdelijk soms minder goed bereikbaar zijn.

We houden jullie op deze website en onze social media op de hoogte van de voortgang van de verbouwing en wensen iedereen hierbij alvast fijne feestdagen en een gezond 2023!