coronavirus (COVID-19)

Holland Covers zeilmakerij volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgt hierin het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen.

Op dit moment hebben wij nog voldoende productiecapaciteit en voorraad. Wel zijn we door een hoog ziekteverzuim soms minder goed telefonisch bereikbaar. Ook kan het langer duren voordat we nieuwe voorraden uit het buitenland ontvangen. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen voor iedereen dat de situatie snel normaliseert.

Holland Covers Zeilmakerij follows the developments about the coronavirus and the advise of the RIVM about restrictions and measures. At this moment we have enough production capacity and supplies. Because of a high absenteeism it can be harder to reach us by telephone. Also it can take longer for us to receive new supplies from other countries. We hope you understand.