Afdekken met onze dekzeilen / dekkleden

De wintermaanden staan weer voor de deur en dus is het tijd om u en uw spullen af te dekken en te beschermen tegen de invloeden van regen en wind.

Zoals bijna elke zeilmakerij maken wij natuurlijk ook dekzeilen / dekkleden. Van lichtgewicht PE (Polyethyleen) dekkleed vanaf ca. 100 gr/m2 tot een stevig pvc (Polyvinylchloride) tot wel 1150 gr/m2 dekzeil. Gezoomd en met aluminium of RVS (roestvrijstalen) ringen.

Wij leveren standaard maten en maatwerk. Dankzij onze 4.800 m2 productieruimte kunnen wij snel grote aantallen produceren. En omdat wij onze folie ook in grote hoeveelheden, rechtstreeks bij de fabrikant, inkopen kunnen wij onze dekzeilen / dekkleden vaak een stuk voordeliger aanbieden dan kleinere zeilmakerijen.

Vraag ons vrijblijvend om meer informatie of om een scherpe offerte: info@hollandcovers.nl

dekzeilen dekkleden

dekzeilen dekkleden